Power BI updates september 2022

Power BI update september 2022

De Power BI-updates voor september 2022 zijn uit!

Zoals altijd zijn er weer een reeks aan nieuwe functies. De updates van deze maand bevatten functies zoals Conditional formatting for data labels, Translations support for Composite models, Cross-tenant dataset sharing en Power BI component for Vue.js.

In deze update van de maand zoomen we in op Conditional formatting for data labels. De volledige lijst van nieuwe of aangepaste functionaliteiten vind je in de afbeelding.

Power BI updates september 2022 afbeelding 1

Voorwaardelijke opmaak keert terug in Visual Opmaken van Power BI desktop

Vorige maand heeft Microsoft een update uitgebracht voor Conditional formatting for data labels, waardoor de optie voor voorwaardelijke opmaak uit het deelvenster Opmaak is verwijderd. Hoewel deze nieuwe update werd gerepareerd, konden gegevenslabels alleen worden toegepast op elk afzonderlijk gegevenspunt in plaats van allemaal samen. Destijds was deze verbetering beperkt tot visuals zonder een veld in de Legenda.

Omdat deze interactie nu is verbeterd, heeft Microsoft nu de knop voorwaardelijke opmaak teruggezet in het deelvenster Visual Opmaken voor visuals met legendavelden. Houd er rekening mee dat de voorwaardelijke opmaakregels voor gegevenslabels die u al heeft ingesteld voor huidige rapporten, nog steeds niet worden beïnvloed totdat u de regel opnieuw toepast en het rapport opnieuw publiceert.

Bringing data closer to you.

© 2022 Medicine for Business B.V.
Alle rechten voorbehouden

Contact

BINK36

Binkhorstlaan 36

2516 BE Den Haag